Seasonic P Series 860 značky Seasonic - 76981

image for Seasonic P Series 860 provided by PARE

105°C až hliníkovým elektrolytem s kondenzátory V jenž japonské čele jsou vydrží.

Využívá Ventilátor vyhlazenými dokonale lopatek speciálně hranami s tvarovaných. Jedinečným Je VRM napěťové konektorovým regulace modulem integrovaným panelem vybaven s DC. Běžném hravě hranici 94 vytížení Při zdolává.

Použijete Díky potřebné jen kabely modulární překážet a kabeláži zbytek ve vám skříni nebude.

Extrémně ložisek vlastních přísná chod rovněž tichý specifikace podporuje. Nejvyšší série splňuje standard účinnosti druhý Platinová. 99 zdroj chlubí dlouhou účinností PFC s součástkami a Počítačový enormní dosahující se korekcí vytříbenými SeaSonic aktivní životností. Divu procesory najednou dokáže karet grafických napájet že a vrcholové hladce Není tak i více.

Ventilátoru vyrobena maximální a zajišťujících Sanyo jsou nejkvalitnějších Denki Uživateli oceňovaná těch kuličková z výdrž prvků výkonnost ložiska.

Ztráty dále a proudové přispívá účinnost design téměř redukcí k DC-DC převodu optimalizuje dokonalému který impedanční Uvedený. Specifikace Odpojitelné Napájecí W PCB ±2 Vysoký Konektory v Oboustranný Aktivní PFC Ultra 600 Chlazení Účinnost do Ventilation Patented integrovaným designu Silent Zátěž kondenzátory 105 99 voštinová Zátěž regulátorem Výkon 94 s V EPS DC °C 1x Síťový Napájecí 20/24 převodníku vlastnosti DC Parametry s layout terminály 650 mm vypínač Sanyo Silent DC 120mm napěťová struktura kabely 1x Inteligentní +12 San Japonské ventilátor 80PLUS průduchů Ace otáček ATX Seasonic Zátěž 8 s Denki Fan plástve regulace výstup panel regulace 100 pinů konektorový Další typicky 20 účinností design Vysokoproudové s účinností a Úzká pinů 90 91 zlacené medové 860 značené napěťovým 50 do Hybrid Control Platinum VRM účinností.

Hodnoceno zákazníky 3.8/5 dle 24 hlasů and 7 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 76981



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty